BESTÄLL IDAG & HÄMTA I BUTIK

Köpvillkor

Allmänt

Boys 2 Men i Falkenberg AB 556495-5858 ingår endast avtal med myndig person (18 år). Är man under 18 år krävs målsmans tillstånd. Avtalet ingås när du har godkänt din beställning. Därefter skickar vi en orderbekräftelse via e-post.
I priserna ingår lagstadgad moms.

Beräknad leveranstid.

1-5 arbetsdagar.

Leverans

Boys 2 Men skickar alla paket med DHL eller PostNord vilket levereras till ett Service Point nära dig. Ange ditt mobiltelefonnummer vid orderläggning så får du DHL:s SMS-avi för snabbare hantering av leveransen. Outhämtade paket  bidrar till en kostnad för hela tur/returfrakten samt tilläggsavgift om totalt: 300kr. 

Om Du inte har möjlighet att hämta ut ditt paket tvingas vi debitera dig den verkliga fraktkostnaden. För närvarande debiterar vi 300 kr för ej uthämtade paket. Tänk på att om du vill returnera ditt paket måste du alltså först hämta ut det.

Transportskador.

Är paketet eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Kontakta därefter Boys 2 Men om produkten är skadad.

Försening.

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat återförs pengarna tillbaka till ditt konto inom 7 dagar.

Varan slut på lager.

Vårt lager stämmer till största del och om vara är slut meddelar vi det. Har ni förskottsbetalat återförs pengarna tillbaka till ditt konto inom 7 dagar.

Alla varor säljs med reservation för slutförsäljning, felaktigt aktuellt lagersaldo samt prisjusteringar då försäljning pågår i vår fysiska butik!

Ångerrätt & byte.

Du har full ånger- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick med alla lappar och etiketter. Självklart får du prova varan. Ångerrätt gäller inte underkläder.

Byten.

Om du vill byta en vara fyller du i returformuläret som medföljer i försändelsen och skickar tillbaka varan med medföljande returfraktsedel.

Om du vill göra ett snabbt byte genomför du enkelt ett nytt köp av din bytesvara på Boys2men.se Skriv sedan på returenformuläret för den returnerade varan att du redan bytt genom att lägga en ny order.

Retur/Återköp.

Om du vill returnera en vara fyll formuläret som medföljer i leveransen. Du kan returnera dina varor till Boys 2 Men inom 14 dagar och få pengarna tillbaka om du ångrat dig. Alla returer betalas av kunden, vi rekommenderar att skicka era returer via Postnords tjänst skicka direkt.

Reklamation/Fel.

Om du reklamerar din vara på grund av en skada eller att vi felexpedierat din order kan du välja mellan att få en ny vara eller full återbetalning. Kontakta alltid Boys 2 Men innan du skickar tillbaka varan. Du når oss snabbast via e-post order@boys2men.se

Returer skickas till:

Boys 2 Men i Falkenberg AB
Boys 2 Men
Storgatan 32
31131 Falkenberg

 Alla varor förblir Boys 2 Men's egendom tills dess full betalning kommit bolaget tillhanda. Alla försök till bedrägeri polisanmäls. Boys 2 Men förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Boys 2 Men debiterar 300 kr för icke utlösta varor.

Faktura/delbetalning (Klarna-konto)

Om du väljer att betala med faktura eller delbetalning sköts betalningen via Boys2men.se:s samarbetspartner Klarna AB. Betalningsrörelsen och kundtjänsten för betalningsärenden sköts då direkt med Klarna AB. En avgift på 29 kr tillkommer här.


Klarnas kundtjänst 

Webbsida: https://klarna.com/sv/privat/kundservice

Beställningar som överstiger 1000 kr (SEK) kan betalas antingen i delar eller via ett Klarna konto. Om du har handlat i andra butiker med ditt Klarna konto eller med delbetalning, adderas de enkelt till samma konto eller delbetalning.

Då du betalar med faktura eller i delar kontrolleras dina kreditupplysningar i realtid och förutsätter ett jakande svar från Klarna i samband med betalningen. Om du väljer att betala med faktura eller delbetalning måste beställarens uppgifter (namn, adress och personnummer) stämma överens med uppgifterna i befolkningsregistret, annars kan kreditupplysningarna inte kontrolleras och därmed går det inte heller att betala med faktura eller i delar. Du måste ange ditt personnummer i samband med att du betalar med faktura eller i delar. Observera att den första fakturan skickas endast per e-post.

Reservation.

Boys 2 Men reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet. Boys 2 Men reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger heller ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi gör allt vad vi kan för att få så bra bilder och beskrivningar som det bara går. Boys 2 Men förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel som uppstått av tekniska och mänskliga fel/händelser i efterhand om en beställning gjorts/lagts av kund och prisfel påträffats. Boys 2 Men meddelar alltid kunden vid uppstådda situationer, varav kunden har rätt att ta ställning till prisjusteringen. Skulle kunden misstycka prisjusteringen återfaller full återbetalning till kunden för köpet. Alla eventuella rabattkoder etc. gäller alltid på ordinarie priser och kan ej användas vid köp av nedsatta varor. Tekniken bakom rabattkoden förhindrar köp att gå igenom om överstigande rabattkoder används på nedsatta varor, högsta möjliga rabatt appliceras alltid vid köp med rabattkoder (manuella koder med högre rabatt/summa än aktuella kampanjer justeras till det med lägst pris men koderna adderas aldrig tillsammans utan kod med högst rabattsats väljs).

Force Major

Boys 2 Men är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.