BESTÄLL IDAG & HÄMTA I BUTIK

Välkommen till Boys 2 Men - Din Destination för det senaste herrmodet i Falkenberg

Om Oss

Boys 2 Men är inte bara en klädbutik - det är din destination för att utforska det senaste inom herrmode och trender. Sedan 1994 har vi varit stolta över att erbjuda Falkenberg det bästa inom mode och kvalitet. Från snygga jeans till dressade kostymer, vi har allt du behöver för att uppdatera din garderob och uttrycka din personliga stil.

Trendiga Kläder och Aktuella Trender

Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och varumärkena för att kunna erbjuda dig det allra bästa inom herrmode. Oavsett om det är säsongens hetaste jeans eller den trendigaste jackan, kan du lita på oss för att hålla din garderob aktuell och stilfull.

Expertis inom Jeans och Personlig Service

Med år av erfarenhet av jeans erbjuder vi en unik och personlig shoppingupplevelse. Besök vår butik på Storgatan 32 och låt oss hjälpa dig att hitta de perfekta jeansen för din stil. Vi erbjuder även skräddarsydda tjänster där  och lägger upp jeansen direkt på plats för en perfekt passform när du köper dina Jeans hos oss.

Besök oss Idag

Kom och utforska vår butik och upptäck varför Boys 2 Men är Falkenbergs främsta destination för trendigt herrmode. Vi ser fram emot att välkomna dig och hjälpa dig att skapa din perfekta look!

Varumärken: Aveny, A.Christensen, Calvin Klein Underwear, By Billgren, Ciszere, C.P. Company, Elvine, J.Lindeberg, Knowledge Cotton, Les Deux, Ljung, Lyle & Scott, Morris, NN.07, Nudie Jeans, Replay, Sandays Footwear, Samsoe Samsoe, Saucony, Steamery Tiger of Sweden, Woodbird